Cod: 230673

Descriere:

Sezlongul Pacific realizat de bine-cunoscuta si apreciata companie Keter, care timp de multi ani produce mobilier pentru gradina de inalta clasa, caracterizata nu numai de inalta calitate, ci si de eleganta si functionalitate.
Pacific este fabricat din plastic - polipropilena, care are proprietati precum rezistenta la apa sau rezistenta la radiatiile UV. Datorita acestor caracteristici, acest material nu necesita intretinere, nu isi pierde culoarea si poate ramane afara indiferent de conditiile meteorologice. In plus, in procesul de productie, se aplica un tratament, datorita caruia sozlongul arata ca si cum ar fi facut din panglica de rattan, are o ajustare a spatarului pe patru niveluri. Are un design interesant, care este nu numai atractiv din punct de vedere estetic, ci si ofera un confort maxim de odihna. Sezlongul Pacific poate fi stivuit, ceea ce usureaza atunci cand nu este necesar. Acest lucru este foarte important din punctul de vedere al proprietarilor de hoteluri sau centre SPA, care doresc sa economiseasca spatiu.
Pret:
499.00 LEI
Adauga in wishlist:
Comanda telefonic la: 0758302302

Producator:

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa

Detalii:

Vom reveni cu detalii!

Garantie:

Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobigarden.ro beneficiaza de 2 ani garantie de la producator. Garantia nu acopera daunele cauzate de depozitarea necorespunzatoare a produsului si nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la conditii meteorologice nefavorabile.

Livrare si asamblare:

Produsele sunt livrate prin curier rapid, intr-un singur pachet ce include toate instructiunile si partile componente ale produselor, ce vor fi asamblate de catre client. Asamblarea este extrem de simpla, facandu-se in doar cateva minute. Suruburile si cheile speciale se regasesc in pachet.

Mentenanta:

Produsele de mobilier de gradina, comercializate pe site-ul www.mobigarden.ro sunt realizate dintr-un tip de plastic extrem de rezistent, ce nu se degradeaza sub actiunea ploilor, a razelor UV sau a temperaturilor extrem de ridicate sau foarte scazute. Mobilierul de gradina isi va pastra aspectul impecabil al texturii de rattan, pentru o lunga perioada de timp. Acesta este usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorita greutatii reduse. Trebuie mentionat faptul ca, niciun mobilier realizat din materiale naturale nu va avea aceeasi rezistenta si durabilitate in timp ca piesele de mobilier de gradina realizate din polipropilena. Acestea nu necesita procedee complicate de intretinere si curatare, o carpa moale, apa si un detergent slab fiind suficiente pentru procesul de curatare.

Cel mai bun pret:

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic in alta parte? Trimite-ne detalii si link catre produs la adresa office@mobigarden.ro ,vom analiza cererea ta si vom reveni cu o oferta de pret personalizata.

Impresii

Recenzii:

x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: