Livrare gratuita pentru comenzile de peste 450 lei!
Program: Luni - Vineri de la 8:00 la 16:30

1. Creare cont utilizator


Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune crearea unui cont. Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati toate campurile solicitate. Va rugam sa completati toate datele in mod corect si cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastra urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare precum si pentru facturare. Va rugam sa parcurgeti sectiunea "Termeni si conditii", inainte de finalizarea contului. In momentul in care va creati un cont si faceti cumparaturi in magazinul nostru online, va dati acordul cu "Termenii si conditiile" de utilizare ale site-ului.


2. Comanda Online

Alegeti produsele folosind meniul din stanga, navigarea prin categoriile de produse, navigarea dupa telefon, lista producatorilor sau folosind functia de "cautare". Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul "adauga in cos".

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Totodata in aceasta pagina aveti posibilitatea de a adauga un comentariu sau de a introduce codul pentru cuponul de reducere. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare comanda"

- In acest pas alegeti ce tip de persoana sunteti: Persoana fizica / Persoana juridica.
- Adresa de livrare, in cazul in care este diferita de adresa din contul dumneavoastra.
- Metoda de plata: puteti alege din cele trei modalitati de plata.
- Metoda de transport: pentru mai multe detalii vezi sectiunea de pe prima pagina a siteului.