Program: Luni - Vineri de la 8:00 la 16:30

1. Creare cont utilizator


Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune crearea unui cont. Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati toate campurile solicitate. Va rugam sa completati toate datele in mod corect si cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastra urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare precum si pentru facturare. Va rugam sa parcurgeti sectiunea "Termeni si conditii", inainte de finalizarea contului. In momentul in care va creati un cont si faceti cumparaturi in magazinul nostru online, va dati acordul cu "Termenii si conditiile" de utilizare ale site-ului.


2. Comanda Online

Alegeti produsele folosind meniul din stanga, navigarea prin categoriile de produse, navigarea dupa telefon, lista producatorilor sau folosind functia de "cautare". Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul "adauga in cos".

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Totodata in aceasta pagina aveti posibilitatea de a adauga un comentariu sau de a introduce codul pentru cuponul de reducere. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare comanda"

- In acest pas alegeti ce tip de persoana sunteti: Persoana fizica / Persoana juridica.
- Adresa de livrare, in cazul in care este diferita de adresa din contul dumneavoastra.
- Metoda de plata: puteti alege din cele trei modalitati de plata.
- Metoda de transport: pentru mai multe detalii vezi sectiunea de pe prima pagina a site-ului.

3.Conditii de livrare

 

Produsele vor fi livrate la adresa menţionată de dumneavoastră şi costul de livrare este cel menţionat înainte de finalizarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare pana in 50 de lei taxa de livrare este 20 lei.

Pentru comenzile cu valoare intre 50-500 de lei taxa de livrare este 25 lei.

Pentru comenzile cu valoare intre 2000-4000 de lei taxa de livrare este 100 lei.

Pentru comenzile cu valoare peste 4000 de lei taxa de livrare este 150 lei.

În cazul deteriorării vizibile a coletului sau a ambalajului, vă rugăm să verificaţi integritatea conţinutului împreună cu delegatul companiei prestatoare de servicii de curierat, urmând ca rezultatul să fie notat într-un proces verbal încheiat de către acesta. 

Transportul va fi asigurat pe străzi pe care este posibil accesul şi întoarcerea autoturismelor/autocamioanelor şi acolo unde acestea pot parca în condiţii de siguranţă, fără a bloca sau a îngreuna traficul. Transportul nu este asigurat în zone în care accesul este restricţionat sau în zone în care există taxe de acces. 

Pentru produsele agabaritice, vă recomandăm să aveţi personal care să vă ajute la descarcarea, manipularea si transportul acestora la locul montajului/depozitării. Mobigarden asigura transportul dar nu si descarcarea produselor. Transportul in interior va fi asigurat de catre client.