Program: Luni - Vineri de la 8:00 la 16:30

Conditii legate de garantia produselor


Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului wwww.mobigarden.ro beneficiaza de Garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.


Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:


  1. Va rugam sa completati Formularul de retur aflat in contul dvs. descriind cat mai detaliat defectiunile observate.

  2. In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri.

 3. In 24 de ore lucratoare dupa ce ati fost contactat de unul dintre operatorii nostri, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.


Costul transportului pentru retururi de la dvs. catre SC MOBIGARDEN S.R.L, va fi suportat dupa cum urmeaza:


1. De catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte

 2. In cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte, returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma reprezentand 

Atentie!


Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, arsuri, produse utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor sub actiunea substantelor chimice etc.)


Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.


In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor, care se realizeaza astfel:


 

Credit magazin - suma disponbila in contul clientului in urma stornarii produselor dintr-o factura, putand fi utilizat la o urmatoare comanda;

 

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de Garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

 

S.C. MobiGarden S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.


Pentru a beneficia de Garantie, va rugam sa ne anuntati problemele in cel mai scurt timp posibil.

 

Returnarea produsului aflat in Garantie, se va face numai impreuna cu "Formularul de retur" pe care care il gasiti in sectiunea Contului dumneavoastra.

 

Coletele trimise de catre dumneavoastra, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate!