Cod: 17451

Descriere:

Casuta de gradina Yardmaster 108GEYZ Emerald Deluxe cu o suprafata totala de 7,18 mp si o suprafata interna de 6,24 mp va gazdui tot ceea ce doriti depozitati pentru a va ajuta sa le ordonati si sa aveti un acces simplu la acestea. Puteti depozita in ea unelte, dar si un gratar, o piscina, jucarii, sezlonguri sau dupa sezon va fi perfect ca un garaj pentru biciclete. Ceea ce distinge cabina de scule metalice Yardmaster 108GEYZ de alte hale de gradina este usa glisanta dubla convenabila. O usa mare glisanta simplifica munca in gradina, precum si mutarea obiectelor mai mari. Pentru a spori gradul de siguranta impotriva oaspetilor nepoftiti, exista manere care va permit montarea unui lacat pe usa Setul include suruburi pentru ancorarea casei in sol, ceea ce va asigura stabilitatea. Ventilatia de-a lungul acoperisului asigura o circulatie adecvata a aerului, datorita caruia umiditatea este descarcata in exterior si nu exista riscul de formare a ciupercilor. Constructia metalica zincata este rezistenta la rugina. In plus, s-au folosit suruburi din otel inoxidabil, ceea ce a facut ca casa de gradina 108GEYZ sa fie extrem de durabila si rezistenta la factori externi. Peretii sunt vopsiti verde, armonizandu-se perfect cu imprejurimile naturale.

Articolul este disponibil la comanda speciala. Va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la termenul de livrare.
Pret:
2217.00 LEI
Adauga in wishlist:
Comanda telefonic la: 0758302302

Produsul nu se mai afla in oferta Mobigarden

Producator:

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa

Detalii:

Culoare: Verde
Dimensiune produs (L x l x h) (cm): 303 x 237 x 202
Greutate (kg): 99

Garantie:

Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobigarden.ro beneficiaza de 2 ani garantie de la producator. Garantia nu acopera daunele cauzate de depozitarea necorespunzatoare a produsului si nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la conditii meteorologice nefavorabile.

Livrare si asamblare:

Produsele sunt livrate prin curier rapid, intr-un singur pachet ce include toate instructiunile si partile componente ale produselor, ce vor fi asamblate de catre client. Asamblarea este extrem de simpla, facandu-se in doar cateva minute. Suruburile si cheile speciale se regasesc in pachet.

Mentenanta:

Produsele de mobilier de gradina, comercializate pe site-ul www.mobigarden.ro sunt realizate din materiale extrem de rezistente, ce nu se degradeaza sub actiunea ploilor, a razelor UV sau a temperaturilor extrem de ridicate sau foarte scazute. Mobilierul de gradina isi va pastra aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp. Acesta este usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorita greutatii reduse si nu necesita procedee complicate de intretinere si curatare, o carpa moale, apa si un detergent slab fiind suficiente pentru procesul de curatare.

Cel mai bun pret:

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic in alta parte? Trimite-ne detalii si link catre produs la adresa office@mobigarden.ro ,vom analiza cererea ta si vom reveni cu o oferta de pret personalizata.

Video


Impresii

Recenzii:

x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: