Cod: LM01

Descriere:

Setul de mobilier Rainbow este un mobilier pentru terasa elegant, practic si confortabil, format dintr-o masa mare si sase scaune. Cele mai importante avantaje ale acestui set sunt: constructia solida, calitatea ridicata a materialelor utilizate pentru productie si pretul atractiv. Constructia acestui set de gradina se bazeaza pe o structura din polipropilena, cu o structura care imita ratanul natural. Mobila este functionala, confortabila si placuta iar profilarea spatarului scaunelor si cotierelor asigura un confort sporit al utilizarii. Mobilierul este rezistent la conditiile meteorologice, stabil si durabil iar scaunele sunt potrivite pentru stivuire, astfel incat acestea pot fi usor depozitate chiar si intr-un spatiu mic.
Un set de mobilier de gradina, care consta dintr-o masa si 6 scaune, este o alegere excelenta atunci cand ai nevoie de un set de cina. Mobilier realizat din polipropilena, un material rezistent la apa, intemperii si razele UV daunatoare . Datorita acestui fapt, nu pierde culoare si nu necesita intretinere sau impregnare suplimentar
Masa nu contine blatul de sticla.
Pret:
799.00 LEI
Culoare:
Adauga in wishlist:
Comanda telefonic la: 0758302302

Producator:

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa

Detalii:

Culoare: Maro inchis
Dimensiune masa (L x l x h) (cm): 140 x 80 x 75
Dimensiune scaun (L x l x h) (cm): 85 x 53 x 41
Material: Polipropilena

Garantie:

Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobigarden.ro beneficiaza de 2 ani garantie de la producator. Garantia nu acopera daunele cauzate de depozitarea necorespunzatoare a produsului si nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la conditii meteorologice nefavorabile.

Livrare si asamblare:

Produsele sunt livrate prin curier rapid, intr-un singur pachet ce include toate instructiunile si partile componente ale produselor, ce vor fi asamblate de catre client. Asamblarea este extrem de simpla, facandu-se in doar cateva minute. Suruburile si cheile speciale se regasesc in pachet.

Mentenanta:

Produsele de mobilier de gradina, comercializate pe site-ul www.mobigarden.ro sunt realizate dintr-un tip de plastic extrem de rezistent, ce nu se degradeaza sub actiunea ploilor, a razelor UV sau a temperaturilor extrem de ridicate sau foarte scazute. Mobilierul de gradina isi va pastra aspectul impecabil al texturii de rattan, pentru o lunga perioada de timp. Acesta este usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorita greutatii reduse. Trebuie mentionat faptul ca, niciun mobilier realizat din materiale naturale nu va avea aceeasi rezistenta si durabilitate in timp ca piesele de mobilier de gradina realizate din polipropilena. Acestea nu necesita procedee complicate de intretinere si curatare, o carpa moale, apa si un detergent slab fiind suficiente pentru procesul de curatare

Cel mai bun pret:

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic in alta parte? Trimite-ne detalii si link catre produs la adresa office@mobigarden.ro ,vom analiza cererea ta si vom reveni cu o oferta de pret personalizata.

Impresii

Recenzii:

x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: