Livrare gratuita pentru comenzile de peste 4000 lei!
Program: Luni - Vineri de la 8:00 la 16:30
Cod: 33436
1854.00 LEI
Pretul include TVA
Pentru asistenta telefonica in procesul de comanda, apeleaza
0758 302 302 ● 0727 003 565

Produsul nu se mai afla in oferta Mobigarden

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa
Keter
Setul Corfu Max este format dintr-o masuta de cafea, doua scaune tip fotoliu, o canapea de trei locuri si doi tabureti si poate fi utilizat atat in interior cat si la exterior ca mobilier de gradina, mobilier pentru terase, cafenele sau centre comerciale
Setul include si perne confortabile, de aproximativ 6 cm grosime. Cotierele late asigura un sprijin bun, iar picioarele mici asigura o stabilitate adecvata chiar si pe teren neuniform.
Setul Corfu Max Keter este fabricat din material plastic imitand ratan.. Polipropilena este extrem de rezistenta la razele UV, apa si diferente mari de temperatura. Spre deosebire de ratanul natural, polipropilena nu este impletita manual ci pre-imprimata in fabrica. Datorita presarii polipropilenei, mobilierul este perfect si eroarea umana este limitata aici la minim.
Taburetul Cube Grap este un scaun original, cu forma simpla, dotat cu perna si spatiu de depozitare. Produsul poate fi utilizat atat ca scaun cat si ca masa sau suport pentru picioare. Gama de culori clasice, calde si suprafata ce imita textura rattanului natural, vor fi pe gustul chiar si al celor mai exigenti utilizatori. Fabricat din materiale rezistente la conditiile atmosferice precare si a razeleor UV, acest produs este ideal pentru decorarea atat a spatiilor rezidentiale cat si comerciale.
Cand vine vorba de posibila incarcare a scaunelor si canapelelor, scaunul este capabil sa reziste la aproximativ 100 kg, iar canapeaua in mod analog 300 kg. Setul de gradina Corfu Max nu necesita impregnare sau intretinere suplimentare - nu necesita intretinere. Pur si simplu stergeti-o cu o carpa umeda, cu o cantitate mica de detergent slab. Pernele au fost, de asemenea, protejate suplimentar impotriva apei si vor rezista cu usurinta bauturilor turnate sau a ploii fine. De asemenea, au husele detasabile, deci daca sunt murdare, pot fi spalate pe un program delicat in masina de spalat.
Culoare: Maro/Gri-taupe
Dimensiune masa (L x l x h) (cm): 77 x 57 x 42
Dimensiune scaun (L x l x h) (cm): 75 x 70 x 79
Dimensiune taburet: 42 x 42 x 39
Greutate totala (kg): 46
Dimensiune sofa (L x l x h) (cm): 182 x 70 x 79
Material: Polipropilena
Culoare de baza: Maro