Cod: 195510

Descriere:

Rasadnita Curver este ideala pentru a crea microclimatul necesar pentru semanarea legumelor,mirodeniilor sau florilor dorite. Fabricata din polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicata si rezistent la raze UV si intemperii. Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi. Intretinerea este usoara, se poate curata cu o laveta moale si cu apa calduta. Rasadnita include un sistem de fixare cu 4 cabluri ce se plaseaza deasupra - util pentru plantele cataratoare, cat si pentru a fi utilizat ca suport pentru acoperirea rasadnitei cu o prelata etichete cu suporturi pentru a identifica tipurile de seminte sistem de ancorare
Pret:
214.00 LEI
Adauga in wishlist:
Comanda telefonic la: 0758302302

Producator:

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa

Detalii:

Culoare: Grafit
Dimensiune produs (cm): 99,5 x 99,5 x 34
Compozitie: Polipropilena

Garantie:

Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobigarden.ro beneficiaza de 2 ani garantie de la producator. Garantia nu acopera daunele cauzate de depozitarea necorespunzatoare a produsului si nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la conditii meteorologice nefavorabile.

Livrare si asamblare:

Produsele sunt livrate prin curier rapid, intr-un singur pachet ce include toate instructiunile si partile componente ale produselor, ce vor fi asamblate de catre client. Asamblarea este extrem de simpla, facandu-se in doar cateva minute. Suruburile si cheile speciale se regasesc in pachet.

Mentenanta:

Vom reveni cu detalii despre mentenanta

Cel mai bun pret:

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic in alta parte? Trimite-ne detalii si link catre produs la adresa office@mobigarden.ro ,vom analiza cererea ta si vom reveni cu o oferta de pret personalizata.

Impresii

Recenzii:

x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: