Cod: 176805

Descriere:

Produsele Keter combina stilul si functionalitate, clasicul cu modernul. Datorita acestor produselor, veti crea un spatiu frumos si bine organizat pentru dvs. si pentru cei dragi.
Pubela pe roti cu capac este un cos de gunoi convenabil , cu o capacitate de 110 litri. Acesta este fabricat din plastic rezistent, facandu-l rezistent la deteriorari mecanice si orice conditii meteorologice nefavorabile.
Echiparea cu roti si un maner, il face usor de utilizat si transportat. Capacul este proiectat pentru a asigura etanseitatea recipientului, care impiedica eliminarea mirosurlori si deschiderea necontrolata a containerului, de exemplu , pe vreme cu vant. Containerul poate fi usor curatat, ceea ce va prelungi folosirea acestuia.
Pret:
218.00 LEI
Adauga in wishlist:
Comanda telefonic la: 0758302302

Producator:

Rezistent la intemperii
Usor de intretinut
2 ani garantie
Fabricat in Europa

Detalii:

Dimensiune (L x l x h): 58 x 52 x 88
Greutate (kg): 4
Culoare: Gri

Garantie:

Toate produsele cumparate prin intermediul site-ului www.mobigarden.ro beneficiaza de 2 ani garantie de la producator. Garantia nu acopera daunele cauzate de depozitarea necorespunzatoare a produsului si nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la conditii meteorologice nefavorabile.

Livrare si asamblare:

Produsele sunt livrate prin curier rapid, intr-un singur pachet ce include toate instructiunile si partile componente ale produselor, ce vor fi asamblate de catre client. Asamblarea este extrem de simpla, facandu-se in doar cateva minute. Suruburile si cheile speciale se regasesc in pachet.

Mentenanta:

Produsele comercializate pe site-ul www.mobigarden.ro sunt realizate dintr-un tip de plastic extrem de rezistent, ce nu se degradeaza sub actiunea ploilor, a razelor UV sau a temperaturilor extrem de ridicate sau foarte scazute. Produsele isi vor pastra aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp. Acesta este usor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorita greutatii reduse. Produsele realizate din polipropilena nu necesita procedee complicate de intretinere si curatare; o carpa moale, apa si un detergent slab fiind suficiente pentru procesul de curatare.

Cel mai bun pret:

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic in alta parte? Trimite-ne detalii si link catre produs la adresa office@mobigarden.ro ,vom analiza cererea ta si vom reveni cu o oferta de pret personalizata.

Impresii

Recenzii:

x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: